Nya citybanan

För några veckor sedan var det invigning av den nya citybanan, det firades med pompa och ståt! Jag och familjen var där för att vi hade hört att det skulle bli en rätt så stor och påkostad tillställning. Det var väldigt mycket folk på torget på Odenplan som tittade på uppträdanden och man fick även få ner och titta i de nya stationerna. TV- och radiopersonligheten Rickard Olsson var konferencier med personer från Trafikförvaltningen. Vasa gospel, Panetoz och The soul company spred en härlig stämning på torget. Jag känner att söder bara växer och växer, det är bra att man bygger ut kollektivtrafiken och förbättrar den. Jag vill aldrig flytta från söder, men den som kanske har planer på att flytta till det natursköna Ekerö kan kontakta fastighetsförvaltning Ekerö som enligt vänner till mig ska vara väldigt duktiga på mäkleri.

Rulltrappa i en tunnelbana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *