Lägenheter som säljs med villkor om andrahandsuthyrning

Jag har tittar på flera lägenheter i min närhet. Jag är lite ute efter att köpa en ny lägenhet som passar min budget. De flesta bostadsrättsföreningar har villkor som reglerar andrahandsuthyrning så jag brukar göra lite efterforskning när jag går på visningar. Att det finns villkor betyder att det kan finnas regler som begränsar möjligheten för mig att hyra ut i andra hand. Mäklare, som till exempel HusmanHagberg, är bra på att kunna säga vart man ska vända sig för att få veta om det finns villkor. Att ha möjligheten att hyra ut i andra hand är ett bra alternativ om man funderar på att studera i en stad men inte vet riktigt säkert när man kommer in på sin utbildning. Då har man en bostad klar när utbildningen börjar. Det gäller bara att man noga kollar upp vem man hyr ut lägenheten till så den inte är förstörd när man väl vill flytta in där själv.

Många vill hyra ut i andrahand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *