Saker att göra på söder

Vi älskar verkligen att bo på Söder. Det är Stockholms bästa område, åtminstone om man frågar min familj. Det är både vackert, avslappnat och nära till precis allt. Det tänkte jag ta vara på nu när maken snart fyller år och jag har börjat fundera över vad han skall få för gåva. Det är ju alltid lite krångligt med presenter, men den här gången kommer han bli nöjd. Jag kan inte avslöja för mycket naturligtvis eftersom han ibland kikar in här, men däremot kan jag tipsa om att ge bort lite annorlunda födelsedagspresenter nästa gång någon av era nära och kära fyller år. Man har ju egentligen alla saker man behöver, så upplevelser är något alldeles utmärkt! Så nu har säkert alla kunnat räkna ut att det är något sådant det kommer bli, men jag avslöjar inte mer än så förrän födelsedagen är över. Lite överraskning måste han ju få ändå!

Tårta på sängen är en tradition

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *