Härbärge på Södermalm

Vi funderar på ett nytt projekt i vår familj. Vi skulle vilja hjälpa människor på nåt sätt, människor som inte har samma förutsättningar som vi. Vi har pratat mycket om det då vi känner oss så lyckligt lottade i livet så man skulle vilja dela med sig till de som inte haft samma tur. Vi har pratat om att starta ett härbärge men vet inte riktigt hur man ska gå tillväga. Tyvärr känner vi att det kan bli för stort så vi kanske måste göra det på ett annat sätt, kanske gå in och arbeta på nåt befintligt ställe eller hjälpa till med inventarier eller pengar till ställen som redan finns. Jag tänker även att man kan vara till hjälp bara genom att hälsa på och finnas till för människorna eftersom det är en bristvara med socionombemanning idag och ibland räcker det ju gott och väl med en medmänniska som lyssnar.

Finnas tillhands för behövande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *